• Idsgn op Twitter
Website Design icoon Website Ontwikkeling icoon Webhosting icoon Online Marketing icoon

Website Design

Heeft u nog geen website of wilt u een geheel eigentijds design voor uw nieuwe website, dan kan Idsgn u helpen! Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen van websites. Het technisch opbouwen wordt volgens de hoogste kwaliteitsnormen geprogrammeerd en geheel W3C gevalideerd.

Het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve websites, webblogs en webportals is dé hoofdactiviteit van Idsgn. Sinds 2010 werken wij met oog voor detail om uw website te produceren met de laatste technieken. Naast ons mooie website design, denken wij ook verder met u mee. Het schrijven van webteksten is van essentieel belang. Via deze webteksten wordt uw site namelijk beter vindbaar. Google en andere zoekmachines beoordelen uw site op basis van inhoud. Hoe beter en actueler de inhoud, hoe hoger uw site verschijnt in de zoekresultaten.

Gebruiksgemak

Een mooie website neerzetten die ook nog eens gebruiksvriendelijk is en daarmee direct zorgen voor conversies? Het is dus van belang dat er een juiste harmonie is tussen functionaliteit en kwaliteit.
Het is daarom direct belangrijk om alle vraagtekens van bezoekers weg te nemen. Mensen willen namelijk in één overzicht zien waar een pagina over gaat en ontdekken graag snel hun antwoorden. Hier zorgen wij o.a. voor tijdens de websiteontwikkeling voor een duidelijk menustructuur en contactinformatie die goed te vinden is.

Maatwerk en budget

Idsgn levert maatwerk. In ons gesprek geeft u aan wat u wilt en wat de uitgangpunten zijn voor uw website. Iedere klant is uniek en wij willen onderscheidende websites bouwen. 
De prijs van een website wordt bepaald door het volume hiervan. Zodra wij weten wat u allemaal wilt kunnen we u een passende offerte toesturen.
Omdat het budget voor een website sterk uiteen kan lopen, bouwen wij ook regelmatig templates voor Joomla en WordPress websites.

Responsive design

Het is helemaal van deze tijd om onderweg op uw mobiel of tablet te gaan surfen, maar dan moet een website er ook wel weer goed uitzien. Dit heeft responsive design, tijdens de website ontwikkeling word hier direct rekening mee gehouden en dus gelijk responive gebouwd.

Redesign van uw huidige site

Vindt u dat uw website toe is aan vernieuwing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Graag kijken we samen met u naar verschillende manieren waarmee we een “frisse wind” door uw website laten waaien. Blijf up-to-date en zorg dat uw website er niet verouderd uitziet!

Heeft u vragen over ons website design?

Stuur ons een bericht via ons contact.