• Idsgn op Twitter
Website Design icoon Website Ontwikkeling icoon Webhosting icoon Online Marketing icoon

Website Ontwikkeling

Een professionele website is onmisbaar voor ieder bedrijf dat online wil verkopen of klanten wil werven. Sinds 2010 staan wij klaar om voor u een mooie website te ontwikkelen en/of te onderhouden. Wij staan garant voor een succesvolle website en ontwikkelen een goed doordachte website die concreet een omzetbijdrage levert.

Meer en meer speelt een website een belangrijke rol in bedrijfsvoering van een organisatie. Een website is een communicatiemiddel met uw (potentiële) klanten. Vraag u daarom goed af op welke manier u wilt communiceren en wat het doel is van uw website.
Dit is dan ook direct waar we ons in onderscheiden. Achter ieder project dat we ontwikkelen zit een gedachte en samen zijn we gefocust op het doel van uw website. Daarbij komen wij samen met u als klant tot de website die moet gaan opleveren tot waar hij voor ontwikkeld is.

Door up-to-date technieken te gebruiken in combinatie met gevalideerde en semantische code, is uw website SEO geoptimaliseerd en klaar voor de toekomst! 

Responsive ontwerp

Websites worden veel bekeken op computers, maar tegenwoordig ook heel vaak op tablets en smartphones, deze hebben allemaal andere schermafmetingen. Op dit moment kijkt 30% tot 40% de website op zijn tablet of smartphone. Dit percentage zal alleen maar stijgen, daarom ontwikkelen wij standaard responsive. Een responsive website past zich automatisch aan, aan de schermafmetingen van het object. Op de tablet en smartphone krijgt de bezoeker dezelfde ervaring, gebruikersgemak, alleen op een kleiner scherm. Hier wordt ook gelijk rekening gehouden met het responsive design.

Ontwikkelings traject

Elk traject begint met een persoonlijke kennismaking en inventerisatie van uw wensen. Vooral bij een wat uitgebreidere website is het goed om een wireframe op te stellen. Wanneer dit akkoord is gaan we aan de slag met het design, vervolgens starten we de technische realisatie en gaat de website in ontwikkelingsomgeving opgeleverd worden. Hiervoor hebben we een hostingpakket nodig waar uw website op gehost gaat worden. Na oplevering gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie, de SEO.

Dit alles doen we samen, wij denken dat wij samen met jou als klant dit hele traject moeten doorlopen om de website zo goed mogelijk op te leveren.

Heeft u vragen over ons website design?

Stuur ons een bericht via ons contact.