• Idsgn op Twitter
Oplossingen
Jouw team die de oplossingen
heeft voor al je zorgen.   
Website optimalisatie icoon Website analytics icoon CMS icoon Social icoon

Oplossingen

Nog voor het bestaan dachten wij in oplossingen. Uiteindelijk was ook één uitdaging de oplossing waardoor Idsgn ontstaan is. Elke noodzaak voor een klant gaat Idsgn aan om daar een oplossing voor te bedenken.

Vaak zijn juist creative oplossingen nodig voor een website en een eventueel (groot) beheer systeem erachter.

 

Website Optimalisatie

Heeft u momenteel een website, maar heeft u het gevoel dat er misschien meer uit te halen is. Een website is niet alleen een visitekaartje maar is eigenlijk ook een marketinginstrument. Dus wil je niet alleen dat meer bezoekers naar jouw website gaan, maar dat ze ook daadwekelijk over gaan tot aanvraag van informatie of een bestelling.

Link naar oplossing

Website Optimalisatie
Website Analytics

Website Analytics

Weten hoeveel bezoekers je hebt, dat is heel goed. Want hoe meer bezoekers, hoe meer omzet er gegenereerd kan worden. Door middel van website analytics weet je hoeveel, hoelang, waar ze vandaan komen en ook belangrijk, op welke pagina zijn ze allemaal geweest.

Link naar oplossing

CMS

Het optimale Content Management Systeem (CMS) is al lang niet meer alleen een handig hulpmiddel om uw webite actueel te houden. Idsgn heeft een eigen CMS ontwikkelend waardoor u eigenlijk geen fouten kan maken. Het is makkelijk in te vullen en simpel te bewerken.

Link naar oplossing

Cms
Social

Social

Het analyseren van webstatistiek kan helpen bij het identificeren van de belangrijkste zwakke gebieden. Door e-mail en displaymarketing kunnen we deze gebieden laten groeien.

Link naar oplossing