• Idsgn op Twitter
Website optimalisatie icoon Website analytics icoon CMS icoon Social icoon

CMS

Het optimale Content Management Systeem (CMS) is al lang niet meer alleen een handig hulpmiddel om uw webite actueel te houden. Idsgn heeft een eigen CMS ontwikkelend waardoor u eigenlijk geen fouten kunt maken. Het is makkelijk in te vullen en simpel te bewerken.

Een CMS wat content beheer overtreft

Een CMS is onderdeel van een complex speelveld wat een database is. Samen vormen zij een online architectuur. Doordat het Idsgn CMS eenvoudig ontwikkeld is en specifiek voor 1 klant wordt geschreven, kunt u makkelijk uw website bijhouden en alles wordt na opslaan direct bijgewerkt.

Voordelen CMS

  • U bespaart kosten, omdat u de inhoud van de website zelf kunt aanpassen.
  • De inhoud van de website is snel en accuraat bij te werken.
  • U heeft geen speciale software nodig, een internetbrowser is voldoende.
  • Overal ter wereld kunt u uw website bijwerken.
  • Uw website is uit te breiden met diverse modules, zoals: een webshop, social media integratie, nieuwsbrieven, multimedia koppelingen, etc.
  • SEO koppelingen.

Open Source CMS

Wij bouwen uw website en in principe plaatsen wij daarachter ons CMS. Het komt ook regelmatig voor dat een klant bijvoorbeeld Joomla of een Wordpress CMS wil gaan gebruiken. Uiteraard kan dat gewoon, we implemeteren dan de website zo, dat hij daarna in het Open Source CMS werkt.

Wat is nu eigenlijk Open Source? CMS systemen zoals Joomla, Wordpress, Druppal en Magento zijn CMS's die ontwikkeld zijn door meerdere mensen die elkaar enkel via het web kennen. Aan sommige systemen hebben zo'n 10.000 mensen gewerkt. Er zijn ook diverse plugins die werken binnen met een CMS. Zo kan dus eigenlijk iedereen een steentje bijdragen.

Het nadeel van Open Source? Wanneer er een fout zit in een installatie van een bepaalde plugin, dan moet die door iemand zijn gemaakt. Vaak is de ontwikkelaar van de plugin niet te vinden, waardoor er veel tijd kan zitten in het vinden van een juiste oplossing.

Heeft u vragen over het CMS?

Stuur ons een bericht via ons contact.