• Idsgn op Twitter
Website optimalisatie icoon Website analytics icoon CMS icoon Social icoon

Social Media

Social Media heeft een prominente plek in onze samenleving gekregen. Op meerdere vlakken is deze media niet meer weg te denken, bijv: communicatie, marketing & sales of recruitment. Idsgn gelooft dat dit proces essentieel is voor elke organisatie die in de toekomst wilt gaan groeien en relevant wil blijven voor zijn doelgroep.

Social meda strategie

Een social media strategie beschrijft hoe en waarom je social media gaat inzetten. Daarbij worden doelen geformuleerd om je ROI (Return On Investment) te kunnen meten. De inhoud van dit plan komt niet zomaar uit de lucht vallen, als het goed is heeft u immers al een marketing- en of communicatiestrategie gemaakt voor uw website.

Facebook pagina en marketing

Als marketing developer van Facebook weten wij hoe Facebookmarketingcampagne in kan worden gezet om meer leads te genereren. Zo bouwen wij in een handomdraai een Facebook-tab(pagina) voor uw fans en potentiële klanten. We hebben een aantal mooie tools waarmee de social media interactie goed bijgehouden kan worden en hiermee monitort u uw facebookpagina. Ook uw twitteraccount kan hier op aangesloten worden.

Denk maar eens aan een dagdealsite, die dagelijks een nieuwe deals online zet, via onze tool wordt deze deal uitgelezen en ook op Social Media worden gedeeld.

Delen en gedeeld worden.

Via Twitter noemen ze dit tweet en retweet

Via Facebook liken we berichten en kunnen we deze delen.

Ook via Google+ zijn er 'vind ik leuk' mogelijkheden en kunnen ook items met anderen worden gedeeld.

Heeft u vragen over het Social media?

Stuur ons een bericht via ons contact.